Om oss

Bjørg Owren
Adm. direktør hos ifi.no

Bjørg er sjefen over alle sjefer hos ifi.no, og har ledet kontoret helt siden 1996. Bjørg har en imponerende oversikt over trender og alt som rører seg i denne interiørverdenen, og kjenner «alle» i bransjen. Med en passe dose pågangsmot og idéer er det som regel ikke bare én ball i lufta rundt Bjørg.

Hun bor i en flott leilighet i Oslo med sin mann, der hun gjentakende ganger har fått erfare hva som skjer og hvilke virkninger det får når vann oppholder seg der det ikke skal. Heldigvis gir litt skader og trøbbel gode anledninger til å fornye og pusse opp litt. Og planene om en fremtidig hytte lever i beste velgående. I tillegg er Bjørg Farmor med stor F for to små jenter som bor like i nærheten – noe som nok egentlig burde ha stått ved siden av jobbtittel på visittkortet.


Chera Westman
Desksjef hos ifi.no

Chera er svensken vår. Men her er det ikke mye rom for vitser om dumme svensker, for denne damen er en sylskarp ingeniør som har oversikt over det meste hva gjelder overflatebehandlinger og tekniske saker, samtidig som hun er en utmerket journalist med sans for gode vinklinger. Ifi.no har hatt gleden av å ha Chera i sin faste stall siden 2006.

På hjemmebane er Chera samboer og mamma til ei frøken på 4. Familien flyttet nylig inn et atriumsrekkehus i hovedstaden fra slutten av 60-tallet. Boligen ble sist pusset opp en gang på 90-tallet, så alle overflater trenger en real oppdatering. Men når både Chera og Are er over middels interessert i interiør, farger og materialer, blir diskusjonene mange og fremdriftstempoet til tider passe lavt. Men fremover går det!Åshild Nyhus Tyssen
Nettredaktør hos ifi.no

Åshild har også rukket å vandre i dørene til ifi.no i en liten årrekke. Fra å begynne med en liten deltidsstilling ved siden av studiene i 2005 er hun nå fast ansatt som redaktør for nettsidene og ansvarlig for Facebook. For en dame som liker å få ting unna, utgjør hyppige deadlines og kjappe saker på nettet en helt ypperlig arbeidshverdag.

Åshild flyttet for noen år siden «hjem igjen» til Kongsberg, der hun bor med mann, ei to år gammel snuppe og en rampete firbeint. Sammen holder de på å pusse opp en nyinnkjøpt enebolig fra 80-tallet rom for rom. Her går det med litervis med maling og en haug med parkett, og Åshild får endelig prøvd alle ifi.no sine gode råd og anbefalinger i praksis!