fredag 10. oktober 2014

TrendForum hos ifi.no

Ifi.no er arrangør av bransjens TrendForum. Denne uken gikk høstens arrangement av stabelen, og nærmere 20 deltakere brukte en hel dag (uten en eneste pause!) på å stake frem og identifisere den norske versjonen av de internasjonale interiørtrendene som spås i årene som kommer. Aktører fra en lang rekke leverandører, produsenter og kjeder var representert – kort fortalt en representativ gjeng av de som faktisk bestemmer hva som blir å se i farge- og byggvarehus i årene fremover.

Det var en dag med masse faglig input, inspirasjon, gode diskusjoner, nettverksbygging, et ukjent antall kanner med kaffe, og mange gode latterkuler.

Bjørg snakker litt i plenum...

Lill-Ann Mo fra Tarkett legger frem resultatet av gruppearbeid :)


Den gode nyheten er at alle var enige – både når det gjelder hva som er gjeldende nå og hva som blir å se de neste årene. Å gå i detalj på konklusjonene skal jeg ikke gjøre nå (det blir tidsnok kommunisert i full styrke uansett), men det er befriende å høre at absolutt alle mener at det vil bli mer fargerikt. Selv om det hvite og lysegrå fortsatt selger i bøtter og spann, vil vi fremover se mer mettede, støvete, brente, sortaktige og brente farger komme ut fra blandemaskinene og tapetrullene. Jeg gleder meg!

Takk for fin dag til alle som deltok! 

Og god helg til alle! :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar