onsdag 27. august 2014

Unger har greie på farger


Sitter og blar i siste utgave av Rom 1-2-3 (nr 8 2014), som har mye interessant om fargesetting denne gangen. Blant annet et intervju med interiørpsykolog Tone Solli, som klokt minner om at det er fler enn mor som skal trives i heimen og at valg av farger derfor bør være et familieanliggende. Farger er også en sak for barna. Vi tolker inn en tydelig oppfordring til mor: Lytt til barna… rommet deres trenger ikke matche stuen, kjøkkenet, badet ogsåvidere…
-Oppmuntre ungene til å stole på seg selv, når de innreder rommet sitt. La dem eksperimentere og endre rommet etter hvert som de utvikler seg. Det kan gi øvelse i å kjenne hva som er rett for dem, sier interiørpsykologen. Som både, mor, farmor, tante, nabo, venninne vet jeg at unger har mange og sterke meninger om hvordan de vil ha det. Senest i går var jeg tante i en diskusjon der en av husets unge damer ville male rommet sitt sort.

Her et alternativ til den unge damen som vil ha sort på rommet. Hun liker å reise også, så dett fototapetet fra Borges nye Kids@Home kolleksjon vil nok kunne friste. borge.no.
Hva med en vegg der Mikke og Co lever livet i sort hvitt? Fra Comar og Fantasi Interiør. Sjekk andre Disneymotiver på Fantasi.no.
 
De er ikke store før de har sine meninger...Tapetet bak denne hjerteknuseren er fra borge.no.Jeg kjenner noen som ville bli henrykt over å få dette tapetet! borge.no kan sjekkes for mer infEn liten drømmehule for den som er over den første rosaperioden. Yndig med tapet og tekstiler fra en av Sandersons siste kolleksjoner. Abracazoo føres av intag.no.


Med maling er det meste mulig og alt kan males. Dette bildet har vi lånt fra nordsjø.no. Jeg lar hermed oppfordringen fra fargepsykolog Tone Solli gå videre. Gi ungene et fargekart og la dem planlegge og drømme!

Kos dere sammen!
Bjørg

PS: Takk til Rom 1-2-3 som minner oss om at trivsel er viktigere en "matchings".

 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar