onsdag 11. juni 2014

Fargefest hos Green Apple

Jeg var innom showrommet til Green Apple på Skøyen i dag og traff Åse Jerrhag med hodet fullt av planer for høstens messe. Da blir det åpent hus i flere dager med blant annet putefest og fargefest.


De har sendt et «helt lass» med stoffer til sydamen som skal lage puter. Og det skal også bugne av farger! fikk jeg vite. Hvis resultatet er i nærheten av Åses beskrivelse er det bare å glede seg. Jeg fikk noen fristende «smakebiter» fra Aldeco…


-Se på disse fargene, de er så «mustiga», sa Åse. Det norske ordet var vi ikke helt sikre på. Men at det er noe i nærheten av fyldige... bare se… RØDT, så sinnsykt RØDT!
 
Nydelig gult, i ulike kvaliteter. Velur, så klart!! og sateng...fristelse på fristelse...
Blått... -Disse fargene er så fete, så digg, det er nesten så det drypper farge av dem! Åse var full av blomstrende formuleringer.

Fargeglade paneler er også friske innslag i sortimentet hos GA. Her er det bare å bruke fantasien…puter, lift, stolsete eller som bilde på veggen…

Noen få forsiktige fugler finnes fortsatt på lager, men de friskere og mer vågale er mest riktig nå.

-Denne passer best hjemme hos meg, konkluderte Åse.  Ingen tvil om at høsten blir full av fristelser for alle som ønsker å live opp litt i sin ton-i-ton grå, beige eller hvitaktige heim! Det er rett og slett deilig med litt farger:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar