tirsdag 4. mars 2014

Gardiner for gutta!


Den som trodde at gardiner bare er en romantisk og feminin greie får tro om igjen!! Jeg var innom showrommet hos INTAG her om dagen, for å se på lystette tekstiler. - For etter hvert som nettene blir lysere, så er jo det et aktuelt tema. Og midt i alt det lystette plukker Kristian Halvorsen, som er ansvarlig for showrommet, fram noe lydtett også.
 
Han holdt dem mot vinduet og lot lyset sile fint gjennom. - Dette er gardiner for gutta! slo han fast. Tonen ble med ett litt tøffere og mer teknisk. Liksom litt mer bilmagasin, enn interiørmagasin.  
 
De er ikke helt lydtette, men de er spesialkonstruert for å dempe lyd og basert på mye spennende teknologi. Akustikk-gardiner, kalte han det.

 
Florlette eller litt kraftigere, diskret gråtoner eller litt kjekkasfarger... noe for alle. Ok å se ut gjennom, og de hindrer innsyn.  
 
Lekre gråtoner i myk look som gir assosiasjoner til fin teknologi og lys som speiler seg i myke karosseriformer.
Til alle som har valgt bort gardiner fordi det blir for femi, eller gjerne skulle hatt noe helt enkelt som reduserer romklangen: Ta en titt på dette. De er fra Baumann.
INTAG.no Og når vi først er i det litt tekniske hjørnet og har fått bilde av bilinteresserte opp i bakhodet, så kan jeg jo også nevne Dinamica, som er et stoff som brukes i biler og er supert som møbeltrekk.
Det er mykt som semsket skinn, umulig å få slitt ut, kan vaskes og finnes i et hav av farger.  
 
Kom igjen gutter, tekstiler er også for skikkelig mannfolk! Bjørg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar