fredag 21. februar 2014

Lune farger i gråværet


Det ligger an til nok en gråværshelg for mange av oss. Selv om fargen er aldri så trendy, er det en grense. Tenk så deilig å komme inn fra snøslaps og gråvær til noe lunt og varmt. Her er noen rødmende inntrykk fra bildebunken vår.

Foto: INTAG
Sanderson svikter aldri. Nå kommer en herlig bok med ulltekstiler. Ruter, striper, fiskeben kombinert med et organisk mønster. Mykt, varmt og deilig!100 000 martindale, tåler det meste. Sofa, puter, gardiner, sengeskjørt…drøm, drøm! Det er INTAG som har agenturet. INTAG.no

Eller hva med gylne fugler svevende over tapetet? Gracefull Living er en ny kolleksjon fra Borge med klare historiske referanser.
Foto: Borge
Vi aner at designerne har latt seg inspirere av kostymedrama som The Great Gatsby og Downton Abbey. Gjerne for oss,mye bra der! Borge.no
Green Apple er eksperter på å skape lune miljø. Her et lite glimt fra showrommet deres.


Foto: Chera Westman/ifi.no
Tekstilet med blomster er fra Lewis&Wood og heter Jasper peony. Det kommer i flere lekre farger som passer fint inn i pastellvåren vi går i møte. Herlig med litt sommerassosiasjoner eller hva?
Det røde stoffet er fra de le Cuona. Den tøffe stripen fra Sheila Coombes. Alle stoffene finns i mange farger. Møblene på bilden er Green Apples egen produksjon. Greenapple.no.

Er du på hytta eller har en vedovn hjemme som kan trenge litt friskt følge?Hvorfor ikke være litt vill og vågal?
Foto: Nordsjø
En sprek ovnskrok malt i varme farger fra Nordsjø: F8.40.80 og C6.49.48 og E6.58.65. Se mer om fargene: nordsjo.no.
Det kan også gjøres så enkelt som å male en vegg i en livlig rødorange farge. Det rekker du på en liten ettermiddagsstund…sånn mens potetene koker.
Foto: Jotun
Veggen er malt med Jotun Pure Color 2587 Beat. Bordet Lady Supreme Finish halvblank, farge 1624 Letthet. Få mer inspirasjon på jotun.no.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar