fredag 31. januar 2014

Husk småfuglene!

 
Fugler er et aktuelt tema om dagen, både i naturen og hos designere. Tenk gjerne litt ekstra på dem der ute nå om dagen, som vinden uler rundt vegger og over knauser i store deler av landet eller snøen legger seg i tykke lag andre steder. Skriv opp på handlelappen at de også skal ha sitt. Når solsikkefrø og annen fuglemat er ordnet kan "fjærballene"  kose seg  på brettet, kan du ta en titt på noen av de siste fuglene som passer best innomhus.  

 
 
 Denne lampen fant jeg på Maison&Objet i Paris site uke. Temmelig naturtro pipipper.

.
Her har de samme fuglene landet i/på  sofaen. Fra Vicomte de Castelane Elgin.
 
 
 Her er fugler rammet inn sammen med sommerfugler og blader. Dette er et nytt tapetdesign fra Sanderson som lanseres i disse dager.For den som trives best blant litt mindre fargerike fugler, finnes denne varianten i gråtoner. Kolleksjonen heter VOYAGE OF DISCOVERY. Intag.no har agenturet på tekstiler og tapeter fra Sanderson.


Mange kjenner PIP fra Eijffinger. Det kommer flere fugler fra deres designere. Putene og tapetet under er fra kolleksjonen MUSE som ble lansert i høst. Astex.no har agenturet her i landet og mer info om produktene.


Dette var noen smakebiter fra "fuglebrettet" her på ifi-huset. Mer kommer! God helg i snø og blåst :-) ...og husk de der ute:-) Bjørg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar