fredag 15. februar 2013

Toalett med føn, dusj og furufliser.

  
- Skal du være riktig trendy skal du ha toalett med innbygget dusj og føn for stumpen og fliser som ser ut som furu på gulvet! Omtrent slik avrundet reporter Martin Roaldsø fra NRK Morgennytt intervjuet, da han og fotograf Ola Hana stakk innom Interiørforum på Geberit www.geberit.no i går. De fikk en utførlig forklaring på hvordan spyledyser og føner tilpasses ulike former og størrelser. Og ble forsøkt overbevist om at etter tre besøk  så er de frelst…Innslaget ble vist på NRK Morgen nytt kl 8.05 i dag tidlig. Sjekk på nettet så får du oppleve spylingen J


Vi har Interiørforum omtrent en gang i måneden sammen med Møbelrådet. Og i går var bad tema. Det skjer mye nytt på den fronten for tiden, wc med vask og føn er et produkt som frister stadig flere. Og det er ikke bare en gimmick! Dette handler definitivt om hygiene og velvære.


Tenk en kjapp liten dusj med veltemperert vann og varmluft ”der nede” i stedet for ”meter på meter med tørk”. Det bare må prøves J Miljøvennlig er det vel også, med mindre bruk av papir som skal inn i diverse renseanlegg!? http://www.ifi.no/baderomstrend-toalettet-skal-ha-dusjfunksjon.


Furugulvet vi snakket om er keramiske fliser, fra en kolleksjon hos Höganäs http://www.hoganes.no
som er utrolig naturtro. Alle naturelskere kan nå få furu i dusjen. Flisene ligner rustikk plank og finnes i fem farger fra hvitaktig helt ned i farge og struktur som wenge i formatene 20X80 og 12,7x80 samt en sokkelflis.

Og ikke nok med det…Flisene kan brukes både på vegg og gulv. Og ute. Så ”plankegulvet” kan legges på badet, i gangen og fortsette ut på terrassen, rundt bassenget eller badestampen og ned trappa… Flott!


For noen år siden så vi på etterligninger som passe harry. Nå er det trend at alt ligner på alt annet. Sjekk for eksempel marmorsøylene jeg viste fra Heimtextil for litt siden!  
Vi er da litt rare! J bj

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar