fredag 22. februar 2013

Kjære fargehandler. Frist oss!

En fargehandler jeg snakket med i dag, syntes det var så stille i butikken om dagen. Han hadde snakket med en kamerat som også driver handel, og han hadde registret akkurat det samme.
- Lurer på hva som skjer, undret han.
- Skjer? Mange har vel vinterferie og er ute og nyter naturen, svarte jeg. Han var ikke helt sikker på den forklaringen.
- Også er det VM på ski og Champions Leaugue så det vel mange som befinner seg i sofaen foran tv. Og da blir det ikke tid til overs for å handle maling eller tapet, fortsatte jeg. 
- Det har du jammen rett i, sa mannen og føyde til: Skjønner ikke at dere damer finner dere i det!
Du verden tenkte jeg… og beroliget han med at så snart den store sportsøkta over, skal mange bygge opp goodwill på hjemmebane igjen. Og da blir det nok fart i sakene!

Jeg tenkte også at mens han og andre venter, kunne de kanskje bruke tiden til å ta fram nyheter og gjøre utstillingene sine litt fristende med farger slik de gjør i mote- og skobutikker om dagen

Ikke veldig fristende...har litt å gå på her :-)
Når så du sist et utstillingsvindu hos en fargehandler som du bråstoppet ved, snudde på autopilot og ble dratt inn fordi du bare måtte se … og kjenne? Sikkert ikke ofte.

Denne sesongen er det masse nytt; farger, mønster og strukturer man kan friste med.

Fristende og vårgrønt fra Nordsjø

Fristelser fra Nordsjø Ide og Design
Så til alle fargehandlere der ute: Fram med fristelsene! Mens vår bedre halvdel sitter i godstolen og aner fred med sportsgull i blikket, kan vi gå på jakt etter nyhetene og drømme om det som skal skje når det ikke er sport hver eneste kveld.
Fristende fra Lady/Jotun
Flere  fristelser fra Lady/Jotun.
Se på alle disse fargene! De gjør noe med humøret. Tenker det skal bli mange smil og hyggelige stunder utover våren når slike farger finner veien ut i de tusen hjem...etter at sporten er ferdig...Eller hva med en liten fargeøkt innimellom, sånn for hyggens og fredens skyld! :-) Et lite helgetips sånn på kanten av en fredag:-) Bjørg
PS: Du finner masse eksempler på nyheter på ifi.no. .

2 kommentarer:

 1. Jeg må innrømme at mange av Malebutikkene har mye å gå på i forhold til utstilling og fronting av produktene sine. Her på Kongsvinger har vi en butikk som er uvanlig god på det. Butikken heter Malia Kongsvinger.De har en helt fantastisk fin utstilling.

  Med hilsen fra Karen

  SvarSlett
  Svar
  1. Hyggelig å høre om slike gode eksempler. Vi sier "look to Kongsvinger" :-)

   Slett