onsdag 12. desember 2012

Unngå innsikt med praktisk vindusfolie


For en stund siden fortalte jeg om en ubehaglig  morgenopplevelse på badet. Det var litt pinlig å oppdage at det var veldig god innsikt til badet mitt en tidlig vintermorgen. Jeg tenkte umiddelbart at vindusfolie er løsningen. Praktisk, raskt, rimelig og enkelt. Den kan plasseres på deler av vinduet og den kan enkelt tas av når våren kommer.

Det finnes et bra utvalg i folier. Litt for enhver smak. Her har vi tatt fram et knippe som er ganske diskret. Men for den som vil ha litt mer "sjang sjang" så finnes det folier i farger...

  
Folien er elektrostatisk og fester uten lim, og den kan settes opp og tas ned så mange ganger man bare ønsker uten å miste vedheften. Det eneste kravet er at glasset er helt rent.  
Med en microfiberklut for vinduer blir vinduet rent i en fei.Deretter fuktes glasset med litt vann med en liten dash Zalo. Dette fungerer som lim.Fest folien festes på det fuktige glasset. Fjern luftboblene på baksiden ved å stryke hånda fra midten av folien og ut mot kantene.
Folien kan settes på deler eller hele vinduet. Her er en rutet variant
Vi testet også et blomstermotiv.


OBS!!! Hvis du har problemer med å folien til å sitte...Folien på baksiden må fjernes før du fester den på vinduet. Det glemte jeg... Kanskje lurt å lese bruksanvisningen først ;-)

Lineafix føres av Inspirasjon Interiør og finnes i mer enn 20 ulike design.  Se mer her. Den leveres også med UV-stopp og kan benyttes f.eks. til solavskjerming i sommerhalvåret og så tas ned om vinteren for så å settes opp neste sesong. Jan Ole Sæløen i Inspirasjon forteller at folien oppfyller alle krav i EU's REACH-direktiv om tilsetningsstoffer til PVC-produkter og medfører ingen miljøbelasting for forbrukeren.

Med folie på vinduet slipper jeg å dusje i mørket :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar