fredag 16. november 2012

Feelgood på badet, uten innsyn

Jeg er av det slaget som bruker lang tid på badet om morgenen. Nyheter og musikk på radioen. Nok varmt vann i dusjen. Noen gode strekkøvelser og en skikkelig runde med bodylotion før ansiktet ”tegnes” og klærne tas på. Ingen maser om at jeg skal bli ferdig. Feelgood og midfullness i hverdagen JMen her en morgen ble idyllen brutt. Fra dusjen kastet jeg et blikk ut av vinduet. Ohh skitt!!! På taket hos naboen var det flere håndverkere i sving, med fullt innsyn til mitt bad…og meg… Tror jeg da. Velger å være såpass innbilsk!


Her må noe gjøres. Enten syr jeg en gardin som dekker hele vinduet (nå har jeg en cafestang med gardin som dekker nedenfra, slik at jeg kan nyte soloppgangen mens jeg klargjør meg for dagen) eller så kan jeg sette på en folie. Det siste er raskest.

Tanken slo meg da det kom inn nye bilder av vindusfolie her en dag.  Slik folie finnes i mange varianter alt fra frostet glass til bilde av søte pandaer i bambusen. Det var bilde av panda og bambus som satte meg på tanken.Skulle gjerne vist deg bilder nå, men sliter litt med nedlastinger... og Åshild som er helpdesk har gått hjem. Nyt bilde av peisvarmen over så lenge og god helg  :-) hilsen Bjørg


(ps. badet over er dessverre ikke mitt, men fargene ligner)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar