torsdag 4. oktober 2012

Unnskyld


Unnskyld du damen som sto foran meg i køen i malingsbutikken her om dagen. Du pusset opp og trengte noe å dekke til gulvet med. – Det finner du der borte, sa mannen bak disken og pekte mot en pall med dekkepapp, plast og filt.

Du kikket på prisen og dro litt i rullene med plast og papir. Det var tydelig at valget sto mellom de to. – Er denne bra? Spurte du og tok opp en papprull. - Jo, den var da det, mente mannen bak disken. Og papp ble det.

Rett bak deg sto jeg og holdt på å blande meg inn. – Du skulle valgt dekkefilt!! Den er rett og slett genial.Dette er en filt av resirkulert materiale, med bakside av plast. Den ligger stødig og må ikke tapes fast slik som du må med papp og plast.


Søler du maling, hvilket de fleste av oss gjør, suges det opp av filten slik at du unngår trå i det og dra det utover.

Og når jobben er gjort, bretter du bare filten sammen og legger den i boden til neste gang. Den kan brukes om igjen og om igjen. Skal du male ute og vil unngå malingssøl på trapp eller terrasse er det bare å ta fram malefilten.

Produktet er rett og slett genialt, synd det er så få som vet om den. Og synd at mannen i kassa ikke fortalte om den.
Jeg burde ha gjort det. Sorry!! Jeg tenkte at dette er ikke min business…  Men så sitter jeg her med litt dårlig følelse, for du kunne ha spart tid, penger og vært litt miljøvennlig dersom du hadde valgt malefilt. Den kommer på rull og ligger sikkert i nærheten av dekkepappen. Neste gang kommer jeg til å gi et hint. Håper du synes det er ok. Bj JIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar