fredag 6. juli 2012

Velkommen inn!


Etter å ha vært flittige lesere av ulike blogger i lang tid, kaster nå også vi jentene hos ifi.no oss ut i bloggverdenen! 

Hvem? 
Vi er tre damer fra ulik bakgrunn, i ulik alder og i ulik bosituasjon med (minst) én ting til felles: Vi elsker interiør og oppussing! Og vi snakker mer enn gjerne om det! 

Bjørg er adm. direktør, Chera er desksjef, og Åshild er redaktør for nettsidene – og som en del av teamet hos ifi.no stortrives vi med en spennende og variert jobbhverdag.

Hva?
Vi synes jo selv at vi har en nokså god oversikt over hva som rører seg innen denne interiørverdenen - alt fra de store nyhetene og trendene til tips om de små duppeditter du ikke visste at du trengte under oppussingen! Disse tingene vil vi gjerne dele med og snakke om med så mange som mulig!

Samtidig er vi jo også tre damer med hver vår bolig, som stadig må gjennomgå for nye innfall. Én med leilighet, én med atriumsrekkehus og én med enebolig. Her prøver vi stadig ut nye produkter, og vi gir gjerne lesere et innblikk i løsninger vi synes er gode!

Hvorfor?
Vi håper at bloggen kan spre inspirasjon og glede for oppussing, og kanskje noen kan finne motivasjonen til å gjøre det lille (eller store?) som kan gjøre hverdagen litt bedre og hjemmet et godt sted å være.

Kom gjerne med innspill om hva dere vil lese mer om!

Vennlig hilsen ifi.no-jentene

Fra venstre: Åshild, Bjørg og Chera

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar