mandag 30. juli 2012

Malte krukker àla Marrakech

Siden sommerværet har latt vente litt på seg her i nord, tenkte jeg å dele noen bilder fra varmere strøk. I en park i Marrakech støtte vi nemlig på disse flotte krukkene. Vi hadde vandret i flere timer og var slitne, sultne, på leting etter toalett... Ja, stemningen var på topp...

Der sto de frekke, friske og fargesterke og struttet av energi . Det smittet og humøret steg. WOW, dette måtte vi ta bilde av!!!! Ideer å ta med hjem :-) Heldigvis var det litt batteri igjen på kamera.Kobolt, oransje, gult sterke, og muntre farger.

Nordafrikansk inspirasjon. La oss tørre litt mer!
Blått i flere nyanser.
Gjett om vi skulle hjem og male krukker til egen terrasse... Ja, det er fullt mulig. Alt kan males bare det er rent og tørt. Plastkrukker, gammel keramikk, terrakotta...egentlig det du måtte ha i boden. Bruk vanlig innendørsmaling og sett i gang. Hva med å la noen fargerike krukker være et alternativ til  tørkesvake blomster. Krukker i en frisk sommerfarge trenger ikke vann når du drar på ferie :-) Ja, ja i sommer er kanskje ikke det problemet, men de holder seg til neste sommer også om du ikke lar dem stå ute i frost og snø.

På ifi.no finner du selvfølgelig en oppskrift på hvordan du går fram. Trykk her for å lese mer.

Beste hilsen Bjørg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar